Lär känna kulturen som har gett upphov till symboler som Che Guevara, Diego Maradona, Lionel Messi, tre nobelpristagare samt världens första kvinnliga president. Det vackra landet som vår egen Evert Taube förälskade sig så i.

Låt dig dras med i rytmerna till candombe eller murga, och upptäck vilken spännande vardag som väntar dig i Argentina. Med ett landskap som varierar mellan allt från regnskog till glaciärer, är det inte konstigt att både tukaner och pingviner trivs här. För de mer urbana, kan de livliga byarna fresta med muséer, musik, teater och mysiga kaféer.

Tonåringar i Argentina lever ett aktivt och socialt liv. De tillbringar mycket tid i varandras hem, och går ofta ut  på kafé, bio eller diskotek tillsammans. De flesta är med i något idrottslag eller tränar på egen hand på eftermiddagarna. Fotboll är populärast och är en passion för många. En del elever går också på språkskola för att lära sig ett andra språk. För att ta sig runt, brukar tonåringarna gå, cykla eller använda kollektivtrafiken.

Upptäck våra program i Argentina